3D-printen is de laatste tijd enorm in opmars, een technische revolutie die nu al niet meer uit het dagelijkse leven weg te denken is.

Leuk filmpje: PieDee 3D 1 jaar !

Nadat u de eerste fasen in uw productontwikkeling doorlopen heeft, wilt u uiteraard tastbaar beleven hoe uw product er fysiek uit komt te zien. In het verleden moesten hier dure matrijzen voor gemaakt worden. Tegenwoordig is dit veel simpeler te realiseren, middels 3D-printing. 3D-printen is de laatste tijd enorm in opmars, een technische revolutie die nu al niet meer uit het dagelijkse leven weg te denken is. Voor veel mensen is 3D-printen echter nog een onbekend fenomeen. PieDee 3D kan een goed advies geven dat precies aansluit bij uw wensen.

Er zijn diverse productieprocessen in 3D-printing, waarbij nogal wat verschillen zijn in kwaliteit en afwerkingsgraad. Een betere kwaliteit print brengt ook in deze branche (veel!) hogere kosten met zich mee, dus een goed advies hierover is zeer belangrijk! PieDee 3D kan u begeleiden en introduceren in het gehele 3D-printing proces. Zo kunnen we u bijvoorbeeld live 3D-printer demonstraties bieden. Bent u geïnteresseerd in de diverse mogelijkheden en processen, of wilt u meer weten over 3D-printen? Neem dan hier geheel vrijblijvend contact met ons op!