Vanuit een idee ontstaan vaak de eerste schetsen. Dat kan zijn van een product, een woning, of bijvoorbeeld een interieur. Deze schetsen kan PieDee 3D voor u naar wens uitwerken.

Vanuit een idee ontstaan vaak de eerste schetsen. Dat kan zijn van een product, een woning, of bijvoorbeeld een interieur. Deze schetsen kan PieDee 3D voor u naar wens uitwerken. Op dat moment is er een driedimensionale, door het tekenprogramma gegenereerde tekening. Hieraan kunnen nog visuele aspecten verbonden worden, zoals soort materiaal, kleur, oppervlaktestructuur en ga zo maar verder. Daarnaast kun je een nog realistischer beeld krijgen door belichting, schaduw, achtergronden, etc. Alles wat een product zijn uitstraling geeft kun je aangeven door middel van visualisatie of in zoals het in vaktermen genoemd wordt: rendering.

Goede voorbeelden van de ervaring die PieDee 3D heeft met het renderen van producten, interieurs, etc vind je o.a. in deze technische tekening van een technische ruimte. Voor een voorbeeld van interieurdesign kunt u terecht op deze volledig uitgewerkte interieurtekening en walk-trough. Ook deze custom bike hebben wij zo gerenderd, dat hij bijna echt lijkt.

Deze stappen zijn uiteraard vervolgstappen op het eerdere ontwikkelingsproces. PieDee 3D kan u ondersteunen vanaf het begin tot het eind. Van idee tot realisatie! Neem hier contact op als u meer wilt weten!