PieDee 3D is nauw verwant aan de bouwwereld. Bouwtechnische tweedimensionale tekeningen zijn al decennia lang zeer bekend terrein. Vanuit dit oogpunt was het een kleine stap van deze ‘platte’ 2d-tekeningen naar driedimensionale, al dan niet bouwkundige, interieur- en exterieurtekeningen.

Inmiddels hebben we ruime ervaring in diverse disciplines van gebouwenontwerp. Dit varieert van technische ruimtes waarbij geplande wijzigingen in aanbestedingsfase reeds gevisualiseerd worden voor de overheid, tot interieurontwerp waarbij de opdrachtgever vanuit het buitenland kan zien hoe zijn nieuwe penthouse wordt! Uit deze technische tekening van een technische ruimte blijkt de kennis en ervaring van PieDee 3D op het gebied van technisch tekenwerk.

Gekoppeld aan onze eigen kennis en expertise op het gebied van (bouw-)technische tekeningen hebben wij een heel netwerk in de bouwwereld. (Ver-)bouwplannen? Ook voor bouwtekeningen en eventuele constructieve berekeningen hebben wij veel connecties. Hierdoor kunnen wij dit traject gemakkelijk voor u begeleiden, zodat u volledig ontzorgd wordt. Geïnteresseerd of we voor u iets kunnen betekenen? Neem dan hier contact met ons op.