Even kennismaken! PIEDEE 3D Design & Engineering is een jonge en dynamische onderneming die zich heeft gespecialiseerd in driedimensionaal ontwerpen, engineeren, visualiseren en 3D-printen.

Even kennismaken! PIEDEE 3D Design & Engineering  is een jonge en dynamische onderneming die zich heeft gespecialiseerd in driedimensionaal ontwerpen, engineeren, visualiseren en 3D-printen.

Zo kunt u bijvoorbeeld uw nieuwe product of idee volledig door ons laten ontwerpen en engineeren. Hierbij werken wij uw idee uit tot een volledige 3D-tekening, desgewenst compleet incl. maatvoeringstekeningen. Maar uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een 3D-model van uw eigen (schets-)ontwerp, hierbij zetten we dus enkel uw bestaande 2D-tekeningen of schetsen om naar een digitaal 3D-model. E.e.a. altijd in nauwe samenwerking met u natuurlijk! kijk voor onze verdere werkwijze bij: design & engineering of neem hier contact met ons op.

Maar ook voor het uitwerken van fysieke 3D-modellen of vervangende onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres! Denk hierbij bijvoorbeeld aan schaalmodellen van technische installaties, maar ook aan onderdelen van modelvliegtuigen, vervangende onderdelen voor oude jukeboxen, machines, etc.

De genoemde 3D-modellen, kunnen door PieDee 3D allen als product aangeleverd worden PieDee 3D heeft hiervoor diverse mogelijkheden en keuzes qua afwerkingsgraad.

De volgende stap in het ontwerpproces is het visualiseren van het product. Onder visualiseren verstaan we in technische termen “het generen van een digitale afbeelding uit een driedimensionaal model”, ofwel het omzetten van de 3D-tekeningen van uw product tot een 2D of 3D visueel beeld, inclusief de juiste geometrie, de belichting, schaduwval, etc. Meer informatie hierover vind u bij: 3D-visualisatie, maar uiteraard kunt u voor een verdere toelichting ook hier contact met ons opnemen.

Een andere specialiteit is het driedimensionaal uitwerken van (onderdelen van technische) gebouwen, interieurdesign en woningen, desgewenst inclusief walk-through beeld, waarbij u een zeer realistisch beeld krijgt van uw plannen. Meer hierover vindt u bij Interieur, woningen en gebouwen